Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászatEsztétikai fogászat

  • esztétikus, fogszínű tömések
  • inlay, onlay készítése
  • fogfehérítés: rendelői, otthoni

 

A több színárnyalattal rendelkező modern tömőanyagok rétegezési technikák segítségével lehetővé teszik, hogy funkcionálisan és esztétikailag helyreállítsuk a sérült fogak szöveteinek struktúráját. Szükség esetén kofferdam (gumilepedő) segítségével biztosítjuk az izolációt.

 

Nagyobb kiterjedésű fogszövethiány esetén inlay-t, vagy onlay-t javasolunk.

 

 

F O G F E H É R Í T É S Philips Zoom készülékkel

Innováció a rendelői és otthoni fogfehérítésben


A páciensek körében egyre gyakrabban merült fel az igény egy olyan rendelői fogfehérítő rendszer használatára, mellyel azonnal a kezelés után látványos fehérség érhető el. Örömmel értesítjük Önöket, hogy rendelőnkben elérhető a piacon egyedi fogfehérítő eljárás.

Biztonságos beavatkozás a fog- és ínyszövetre való tekintettel egyaránt. A Philips Zoommal a fehér fogak egészségesek maradnak. A fogfehérítés csökkenti a meglévő elszíneződéseket. A Philips Zoom segítségével a fogak egy kezelés alatt láthatóan fehérebbek lesznek.

Eredmény:
Az eredmény tartóssága függ az életmódtól. Kezelés után 2-3- napig színezőanyagot tartalmazó terméket ( kávé, cigaretta, tea, vörösbor, kurkuma stb.) nem ajánlott fogyasztani, rontja a fehérítés hatékonyságát. Ajánlott évente legalább 1x színfenntartó kezelést alkalmazni.


A minél tökéletesebb végeredmény érdekében a fogfehérítés előtt fontos a depurálás! Rendelőnk erre a célra egy új módszert alkalmaz, a biofilm therápiát egy AIRFLOW készülékkel.


A ZOOM otthoni fogfehérítő rendszer az utasításoknak megfelelő használatát követően, ugyanazt az eredményt érheti el egy-két hét után, függően az anyag koncentrációjától és a használat idejétől.
DAY WHITE nappali otthoni fogfehérítés azon pácienseknek ajánlott, akik kényelmetlennek tartják az egész éjszakát ( de legalább 4 órát ) igénylő NITE WHITE rendszert. Ezzel a módszerrel ugyanaz az eredmény érhető el csupán napi 2x félóra viseléssel.
NITE WHITE éjszakai fogfehérítő kényelmesen és hatékonyan fehéríti fogait, hatóanyagtól függően napi 1, 4,ill 8 óra alatt.
A teljes otthoni fehérítő kezelés átlagos időtartama 9 nap.


Rendelői eredmények:

 


 

További fogászati kezeléseink: